+32 (0)476 45 45 75

Loopbaanbegeleiding

Op bepaalde momenten in je loopbaan kan je behoefte hebben aan een spiegel of klankbord omdat je je professionele keuze in vraag stelt. Is dit de job van mijn dromen? Wil ik deze functie de rest van mijn loopbaan blijven uitoefenen?

Wat wil ik? Wat kan ik? En welke mogelijkheden heb ik op basis van mijn opleiding, ervaring, talenten en competenties? Met een professionele loopbaanbegeleiding zoek je het antwoord op deze vragen. Je leert je vaardigheden, waarden, interesses en persoonlijkheid beter inschatten en je onontgonnen
potentieel ontdekken. We kunnen hierbij op een vakkundige en flexibele manier kiezen uit een variatie aan interventiemethodieken. We maken onder meer gebruik van Lifo®, KernTalentenmethode, Talentenspel, Themakaarten,...
Je krijgt zicht op het loopbaanpad dat je maximaal voldoening, uitdaging en groeiperspectieven biedt!

Stappen bij loopbaanbegeleiding

Elke loopbaanbegeleiding start met een vrijblijvende kennismaking. Als je beslist om met ons in zee te gaan, vertrekken we van jouw loopbaanvraag en samen nemen we je werksituatie onder de loep.
We staan stil bij wat er goed gaat, wat je anders wil, je leert wat je “energiebrengers” en “energievreters” zijn en wat je nodig hebt om met plezier in je leven en werk te staan. Zo begrijp je beter of en onder welke voorwaarden je je huidige job wil verder zetten of aanpassen of dat je op zoek gaat naar een nieuwe rol. Dit kan zowel binnen als buiten je huidige werkomgeving. Je loopbaanbegeleider ondersteunt je verder bij het nemen van loopbaanbeslissingen en om een concreet actieplan op te stellen.

Loopbaanbegeleiding is goedkoper met Loopbaancheques!

Carla De Cock consulting heeft een erkenning voor loopbaancoaching (onderaannemer van het Loopbaanhuis). Hierdoor kan je, als je aan de voorwaarden voldoet, betalen met loopbaancheques.
Dankzij de tussenkomst van de Vlaamse Overheid betaal je slechts 80 euro voor 8 uren loopbaanbegeleiding. Kom je in aanmerking voor Loopbaancheques?
Check het hier.

Wil je nog meer antwoorden op de vraag: wat is loopbaanbegeleiding? Of wens je informatie over wat wij voor jou kunnen doen?
Neem vrijblijvend contact op.