+32 (0)476 45 45 75

HR Advies

Elk bedrijf, elke organisatie is uniek in visie, waarden en de manier waarop doelstellingen gerealiseerd worden. Wij begeleiden jouw organisatie graag bij vragen in verband met arbeidsorganisatie, verandering, inzetten en ontwikkelen van medewerkers en opzetten van processen die dit ondersteunen.
Vanuit een gerichte analyse van jouw vraagstelling en de bedrijfssituatie zoeken we naar een werkbare en resultaatgerichte aanpak.

Doorheen vele jaren ervaring in HR managementposities en consulting opdrachten ontwikkelden wij een gedegen expertise die we inzetten bij het zoeken naar antwoorden op jouw beleidsmatige HR- vragen. Deze kunnen onder meer betrekking hebben op:

  • het uitwerken van een proces voor het inzetten en ontwikkelen van sterktes van medewerkers
  • het opstarten of verbeteren van functioneringsbegeleiding, loopbaangesprekken
  • het begeleiden van verandertrajecten/change management
  • assessment van potentieel en talenten van kandidaten voor sleutelposities

Vanuit samenwerking met een breder netwerk van professionals met een gelijklopende visie en aanpak bieden we de nodige flexibiliteit of extra capaciteit voor jouw vraag.

Kunnen wij jouw klankbord of professionele partner zijn of wens je meer informatie over wat wij voor jou kunnen doen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wij zijn geregistreerd als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor zowel advies (DV.A 225877) als opleiding (DV.O225878). Een kleine onderneming kan hierdoor een steunpercentage tot 40% ontvangen en een middelgrote onderneming tot 30%.
Wil je meer weten over de KMO portefeuille? Check het hier.