+32 (0)476 45 45 75

Wie ben ik?

Carla De Cock

Vanuit mijn gedrevenheid om groei en verbinding te creëren zet ik graag mijn expertise in om mensen, teams en organisaties te begeleiden en te versterken.
Als coach en consultant wil ik het perspectief op een moeilijke situatie, een loopbaanvraag, een samenwerkingsprobleem, een organisatievraag… verbreden, inzicht brengen in eigen mogelijkheden en je op weg zetten naar oplossingen en groei.

Ik startte mijn loopbaan in Human Resources Management. Mijn opleiding Master Arbeids- en Organisatiepsychologie (KULeuven, 1986), aangevuld met een postgraduaat Bedrijfskunde (1989) gaven mijn hiervoor een waardevolle bagage. Ik werkte 22 jaar in multinationale omgevingen (BP Chemicals, Raychem, Tyco Electronics) in diverse HR rollen, waarvan de laatste 8 jaar als HR directeur. Zo gaf ik vorm aan het personeelsbeleid en was ik sparring partner voor het Management Team. 

In 2009 besloot ik om deze professionele basis te gebruiken om als consultant, coach en trainer mensen en organisaties te begeleiden. Ik beoog hierbij steeds een wederzijdse afstemming tussen de noden in de onderneming en het aanwezig (soms ononbolsterd) potentieel en talent van medewerkers en dit steeds met oog voor succes en voldoening op langere termijn.
Mijn ervaring, samen met diverse coaching opleidingen (PCC –ICF accreditatie 2009, Teamcoaching 2014, Systemisch coachen 2018) bieden mij hiervoor een sterk kader.
Literatuur, studiedagen en geregelde afstemming met collega’s, zorgen ervoor dat mijn expertise in beweging en op punt blijft.

Vertrouwen, openheid, integriteit en geloof in partnerschap zijn voor mij belangrijke basiswaarden in mijn werk en in samenwerking.
Een flexibele, praktische en “no nonsense” aanpak typeert mij.

Ik werk samen met een breder netwerk van professionals met een gelijklopende visie en aanpak zodat we de nodige flexibiliteit of extra capaciteit kunnen bieden.